Werkwijze online opleiding

Veel succes en plezier bij het volgen van deze online Opleiding.
Na het inloggen verschijnen de eerste modules van de Opleiding die je hebt aangeschaft. Je kunt ze per module bekijken, uitprinten of opslaan. Ze staan steeds weer tot je beschikking.

Formulieren en opdrachten

Bij sommige modules worden formulieren en/of opdrachten aangeboden die je kunt gebruiken om de lesstof op een actieve manier te verwerken. Het maken van de opdrachten is niet verplicht en je hoeft ze ook niet te mailen. Wil je feedback op de opdrachten breng ze dan mee naar 1 van de praktijkdagen.

Planning

Er is voor elke module een schatting gemaakt voor het aantal uren dat je bezig bent met het verwerken van de lesstof. Reken op een gemiddelde doorlooptijd van 4 uur per module. Met een doorlooptijd wordt bedoeld de gemiddelde tijd die je nodig hebt om de opleiding met goed gevolg af te sluiten. Dat wil dan nog niet zeggen dat je alle informatie al beheerst, maar dan heb je wel alles gehoord, gezien en gelezen.

Goed om daar in je planning rekening mee te houden en neem er ook zeker de tijd voor om in alle rust de informatie tot je te nemen.

Lesstof per Module

Natuurlijk ben je vrij om je studie in te delen zoals jezelf wilt. We raden je aan in grote lijnen deze volgorde aan te houden omdat het gebleken is dat deze het best werkt;

• Luister eerst naar het korte introductie filmpje die in elke module verteld wat het thema is van de module en wat je in deze module gaat leren.
• Luister daarna naar de langere instructie film waarin je de uitleg krijgt van datgene waar de module over gaat. Maak aantekeningen van datgene wat gezegd wordt.
• In sommige modules zie je een filmpje(s) met diverse live voorbeelden van Power kleurenanalyse of delen van een analyse.
• Tot slot eindig je met het uitprinten of lezen van de uitgebreide tekst die bij elke module hoort.
• Inventariseer de tijd die je nodig denkt te hebben met het doornemen van alle aangeboden studiematerialen. Verwerk alle materialen op je eigen manier.
• Maak in je planning ruimte om regelmatig de interactieve lesstof door te nemen, zodat deze beter blijft hangen.
• Sluit na modules 4, module 8 en module 12 de lesstof af met een online toets.
• Je kunt pas verder met de volgende modules wanneer je 80% van de test succesvol hebt afgerond.

Heel veel succes gewenst en een Kleurrijke groet,

Jannie Boer,
Kijk op Kleur

info@kijkopkleur.nl